Multidisciplinair centrum voor detectie en begeleiding van hoogbegaafden

Eerste multidisciplinair centrum voor detectie en begeleiding van hoogbegaafden in Wallonië!

Om u een begeleiding op maat te kunnen bieden, zetten wij een globale structuur op voor de detectie en begeleiding van hoogbegaafden.

Ons team bestaat uit verschillende professionals die bekend zijn met hoogbegaafdheid.

Dankzij onze verscheidenheid aan competenties kunnen wij een juiste en globale analyse maken, rekening houdend met de eigenheid van eenieder die op ons beroep doet. Wij houden bij onze begeleiding rekening met de hoogbegaafdheid van de persoon in kwestie, evenals met eventuele problemen die met hoogbegaafdheid kunnen samengaan.

Een multidisciplinair centrum helpt vermijden dat men een lang parcours doorloopt voor de detectie van hoogbegaafdheid. Dikwijls stopt de begeleiding na de detectie en blijft men zitten met de vraag "En wat doe ik nu?". Onze structuur zal u de ondersteuning geven die u nodig heeft om bepaalde zaken op te starten, problemen op te lossen, stoornissen aan te pakken... een positieve opbouw van uw leven, rekening houdend met uw eigenheid.

Ons centrum geniet de steun van de Stad Luik en de Fédération Wallonie-Bruxelles.

Om een kwaliteitsvolle dienstverlening te garanderen doen we er alles aan om een terugbetaling te bekomen vanwege uw ziekenfonds. Ons centrum is erkend door de Mutualité Chrétienne en al onze psychologen zijn erkend door de Mutualité Solidaris. Bent u bij een andere mutualiteit aangesloten? Geen probleem want de meeste ziekenfondsen betalen vandaag de dag gedeeltelijk terug. Informeer u!